Tvätt & polering av båt i Fjällbacka

Fjällbacka båtvarv

Är det dags att snygga till båten? Lämna den till oss för en tvätt och polering i Fjällbacka. 

När båten är ren och blank på skrovet så bibehåller den sin prestanda i vattnet. Vi på Fjällbacka båtvarv tvättar din båt, inifrån och ut. Ett tips är att passa på att få båten tvättad och polerad under tiden som vi har den inne för vinterförvaring. 

Tvätta, förnya och skydda med bra podukter

När du beställer tvätt och polering av Fjällbacka båtvarv så får du ett jobb utfört av en skicklig båtälskare. Vi använder alltid båtvårdsprodukter av toppklass och vi har ett stort urval av produkter som får din båt att glänsa. De medel som vi använder för båtvård är givetvis biologiskt nedbrytbara. 

En miljöanpassad bottentvätt erbjuder vi dig alltid i samband med båtupptagning. Vi kan också utföra en motortvätt om behovet finns. 

Båttvätt i Fjällbacka 

Vi kommer att hantera skrovet på din båt noggrant och varsamt, med förtvätt och schampo. En förtvätt med avfettning brukar behövas för att få bort den allra hårdaste smutsen och eventuella vaxrester. 

För båtar med gelcoat så använder vi oss av specialmedel, som förutom smutsen även tar bort eventuella missfärgningar i gelcoaten. 

Polering i Fjällbacka 

När vi ska polera båt i Fjällbacka så använder vi oss alltid av bästa tänkbara polermedel. Detta applicerar vi med maskin eller mjuka trasor för att få fram glansen. Förutom att vi polerar skrovet så kan vi även polera kromdetaljer och inredning i din båt. 

Behöver din båt få tvätt & polering i Fjällbacka? 

Lämna båten hos oss för tvätt och polering i Fjällbacka. Kontakta oss för att boka tid, eller om du vill veta mer om våra båt– och marintjänster 

Snabbanslutning