Vinterförvaring av båt i Fjällbacka

Fjällbacka båtvarv 

Vi tar hand om din båt! Vi har platser för vinterförvaring av din båt både inomhus och utomhus. Dessutom kan vi utföra motorservice, konservering och vårrustning under tiden som båten ligger hos oss för vinterförvaring i Fjällbacka. 

Du kan med andra ord lämna din båt här i hamnen på hösten och hämta den nyservad, provkörd och klar på våren. Och om du hellre vill att vi hämtar och lämnar den på din egen båtplats så löser vi det också. 

Fjällbacka båtvarv ligger precis vid vattnet i Fjällbackas hamn. Med hjälp av vår kran så blir det enkelt att lyfta din båt för både upptagning och sjösättning.  

Lämna din båt till vinterförvaring i Fjällbacka 

Vinterförvara båten hos oss, tryggt och säkert. När vi har lyft upp den på land så gör vi alla moment med konserveringsarbetet utomhus så snart inpå som möjligt, för att sedan få in båten i säkerhet i hallen

För oss startar båtsäsongen på hösten 

Under tiden som vi har din båt inne för vinterförvaring i Fjällbacka så kan vi passa på att vårrusta den åt dig. Med bottenmålning och lackning, eller tvättning, rubbning och vaxning.  

Kanske du behöver göra reparationer på båten, såsom byte av propeller eller ankarspel? Säg till oss så ser vi till att det också är klart innan sjösättning.  

Vi gör upp en plan tillsammans med dig när du bokar platsen. Vi använder oss bara av kvalitetsprodukter när vi fixar med din pärla.

Boka vinterförvaring hos Fjällbacka båtvarv 

Kontakta oss  gärna för priser och tillgänglighet. Eller om det är något annat som du funderar över gällande båt eller vinterförvaring i Fjällbacka. 

Snabbanslutning